Kronika: 07.06.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 131 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 5 tatvin, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v 3 primerih. Na  območju  PU  Koper  so  policisti  v  zadnjih  24ih urah obravnavali 19 nezakonitih prehodov državne meje.

V  Strunjanu  so  policisti  ustavili  61-letnega  voznika neregistriranega traktorja,  voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Traktor so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V  Kopru je nekdo iz kleti na Jenkovi ulici ukradel zaklenjeno treking kolo znamke Muddyfox, sive in rumene barve.

Občan  nas  je  obvestil,  da  je  v  Kopru  že  nekaj dni zapuščen skuter. Policisti  so ugotovili, da je bil Piaggio Zip ukraden v Kopru, zatem pa so bili z njega že odstranjeni deli. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil.

Ob  21.55  so  v  Strunjanu zasegli moped Piaggio power 15-letniku, ki nima veljavnega  vozniškega  dovoljenja  za vožnjo tega mopeda. Sledi obdolžilni predlog.

Sorodni članki